Прва целосна дигитална стоматолошка
ординација и протетика

Стоматолошка ординација
"Finesa-Dent" ви нуди

Унифицирани цени по фондот
Искусни вработени
Загарантирано здравје
Осигурување

Тимот


Д-р. Влатко Илфијадев

- Доктор по дентална медицина

Маја Мишкова

- Дентален асистент

Д-р. Суза Илфијадева

- Орален хирург
0
Задоволни Клиенти
0
Години искуство
0
Ординации
0
Вклучени договори

Сервиси

Root-канал

Пломбирање

Полирање

Протетика

3D

Дигитално
планирање

Ласерски
третман

Оралнa
хирургија

Smile
design

Посетете не!

Работиме во две ординации - Кавадарци / Скопје